MINIS (5 a 6 anys)

Horari: Dimarts i dijous (17.30 h a 18.30 h).
Entrenaments: En aquesta edat el cos dels nens/es encara s'està formant i l'hem de protegir. Per això, l'entrenament va més enllà del físic, ensenyem aspectes relacionats amb la geografia, la geologia, la flora, la fauna, etc.. Mitjançant activitats divertides la canalla aprenen a moure's amb facilitat i valoren el medi natural.

KIDS (7 a 10 anys)

Horari: Dimarts i dijous (17:30 h a 18:30 h).
Entrenaments: A partir d’aquesta edat ja comencem a fer tècnica de carrera, estiraments i petits esprints. Però, sempre com a part d’un joc, ja que els hi costa córrer per córrer. També treballem aspectes relacionats amb la geografia, geologia, flora i fauna.

JOVES (11 a 17 anys)

Horari: Dilluns i dimecres (17:30 h a 20:00 h).

Entrenaments: A partir d’aquesta edat va guanyant terreny l’activitat física i treballem elements fonamentals de l’entrenament per muntanya com: les sèries, els intervals o les sèries de fartleks. L'esport comença a ser competitiu en aquestes editas  i ens encarreguem que gaudeixin sense pressió. A més, acompanyem als joves que tinguin aptituds per a la competició.

TRAIL ADULTS (Exprés, mig i plus)

Amb quota trimestral:

Horari: Dilluns a divendres (19:00 h a 20:30 h).

Distància: Entre 6 i 12 quilòmetres.

Desnivell: Entre 300 i 400 metres positius.

Entrenaments: Es treballa la tècnica de caminar de pressa amb introducció al trail running en alguns trams, per millorar la resistència aeròbica, l’estat físic i de salut en general.

Potenciem la força per augmentar la musculatura, reduint greix i millorant el rendiment.

Es fomenta l’esperit de superació, el treball en equip i s’ajuda a vèncer les pors, mentre gaudim de l'esport a l'aire lliure, la companyonia i descobrim l’entorn natural.

Al llarg del curs fixem uns reptes i objectius per augmentar la motivació dels alumnes i enfocar els entrenaments, treballant tant la part física com mental. 

Sortides a la muntanya pels volts de Tarragona.