QUI SOM?

Trail Costa Daurada neix al gener de 2024 amb il·lusió, motivació i força. És una Escola de trail situada a Tarragona i dirigida per Toni Balagué.

Toni és Instructor de Curses per Muntanya i Monitor d'Escoles de Trail. Formacions impartides i reglades per la FEEC mitjançant el seu òrgan docent, l'Escola Catalana d'Alta Muntanya (ECAM).

Toni va començar a córrer fa set anys per qüestions de salut i es va adonar de la riquesa natural i paisatgística de les muntanyes de la Costa Daurada de les quals va quedar captivat. Aquest escenari va ser la seva pista d'entrenament recorrent de dalt a baix tots els camins, senderons, trialeres i pistes quan realitzava els seus entrenaments i participava en les carreres de més rellevància de les nostres contrades.
La seva afició a córrer per la muntanya és gràcies a una companya. Ella va ser la persona que el va iniciar al trail running i a partir d'aquest moment li va transmetre la seva passió per aquest esport com a entrenadora i com a gran amiga. Actualment, en Toni és un corredor de trail amb molta experiència i com s'acostuma a dir amb molts quilòmetres als seus peus.
Ha participat en la Salomon Ultra Pirineu 100 km i Vall d'Aran by UTMB 102 km entre d'altres i algunes de les carreres més importants d'Espanya com la CMSB Bandolerita 80 km i la Marató de la Sierra de Grazalema 43 km.

 

QUÈ FEM?

Trail Costa Daurada imparteix principalment cursos de trail running per a nens/es a partir de cinc anys, joves i adults.
Durant el període de vacances organitzarem casals d'estiu per a nens/es i joves. A més a més, de trainning campus per a adults.
Altrament, ens encarreguem d'organitzar i coordinar esdeveniments esportius per a empreses, escoles i festes populars entre d'altres.
Així mateix, organitzem i gestionem carreres, sortides, xerrades tècniques amb especialistes qualificats en l'àmbit de l'esport i tallers tècnics específics esportius.
Cal destacar el servei d'entrenament personal, que et permetrà assolir els objectius i resultats d'una manera molt més ràpida, et donarà una motivació extra i et proporcionarà l'acompanyament d'un professional que t'ajudarà a assolir els teus reptes tant personals com esportius.


Consulta'ns i et fem pressupost ajustat a les teves necessitats, vine a veure'ns i en parlem.

 

COM HO FEM?

Trail Costa Daurada és una alternativa als esports convencionals, una activitat no competitiva, on nens i adults fan exercici, gaudeixen de la natura i fan amics, sense la pressió i exigència de la competició.
Així gaudeixen més de l'esport, avancen al seu propi ritme i s'evita la frustració i abandó de l'activitat.
No obstant això, al llarg del curs s'ofereix a els/les alumnes la possibilitat de participar de manera voluntària a determinades carreres o reptes, amb l'únic objectiu de competir amb un mateix, millorar i guanyar confiança.
Sempre que podem apostem per agrupaments mixtos i flexibles quant a sexe, edat i nivell, amb la finalitat d'atendre la diversitat de l'alumnat i afavorir la cooperació, aconseguint així un ambient relaxat, respectuós i molt familiar.
Sense oblidar mai el caràcter lúdic de les activitats per afavorir la participació i socialització, i pedagògic, per a aprendre valors i conèixer l'entorn.

 

Els nostres objectius són:

  • Gaudir de l’esport i la natura a través del joc i la preparació física-mental.
  • Donar la possibilitat de practicar un esport al medi natural, tinguin l’edat i el nivell que tinguin, tot tractant-los amb igualtat i oferint-los els mitjans d’entrenament més adequats en relació amb la seva experiència, capacitat i edat. 
  • Adquirir nocions bàsiques d’orientació i autosuficiència en el medi natural.
  • Afavorir hàbits saludables (esport, alimentació, hidratació, descans…).
  • Conèixer, respectar i estimar la muntanya.
  • Educar en l’esforç i superació personal.  
  • Fomentar el respecte i el treball en equip amb els companys.

 

ON HO FEM?

La nostra zona d'entrenament principal és zona més emblematica de Tarragona El Pont del Diable, el punt de sortida i arribada habitual està a Sant Ramon, on es troba el local de l´Escola de trail Costa Dorada.

De manera excepcional i puntual es podria modificar el punt de trobada per alguna activitat en concret (es notificaria prèviament).